Колекція для хлопчиків Cosmodino від Garnamama

Одяг з натуральних тканин від народження до 10 років. Приємні колори та великий вибір моделей дозволяють створити гарні комплекти на кожен день для дитини будь-якого віку.

Якими персоажами надихалися дизайнери при створенні колекції - читайте нижче:
 
🪐На одній із планет, віддалених від Землі на стільки, що навіть космічний телескоп Габбл не зможе знайти й сліду від цієї планети, живуть грайливі й допитливі, сміливі й дуже творчі Космічні динозаври, що усюди шукають нових друзів.
😊Сьогодні вони хочуть познайомитись з Вами.
Та звичайно, спершу представимо їх:
Юніс — яскравий салатовий космо-динозавр. Відповідальний за відкриття нових обріїв. Має дивну звичку позіхати при знайомстві. Дуже любить сонячні дні та павутиння у росі.
Карлос — милий блакитний товстунчик у салатову смужку. Відповідальний за ситі животики динозавриків. У вільний час слухає оперних співаків та гучно повторює їх партії, коли приймає душ.
Сніжок — сіренький велетень. Відповідає за чистоту довкілля на Діно-планеті. Любить сніг, хоча ще жодного разу його не бачив. Може запросимо його в гості на новорічні свята? 😉
Біг-Блу-Стар — саме так назвали батьки блакитного динозавра з білими крапочками. Відповідальний за нові книжки в бібліотеці та гарні оцінки учнів діно-школи. Любить запальні танці та займається ушу, а ще він міжгалактичний чемпіон по грі у шахи.
 
Вигадуйте свої історії та з задоволенням обирайте одяг для своїх хлопчиків 😉