Shop Reviews

Every day we work to satisfy your needs. It is thanks to reviews and comments of our customers, we are better.

Customer comments

 1 2 3 114 > 
Смітюх Інна 2021-07-27 10:13:14
Заказую не вперше. Дуже подобається магазин. Всі речі високої якості і за доступною ціною. А деякі можна купити і з великою знижкою. Рекомендую ! Працють оперативно.
Владислава Потоцкая 2021-07-23 08:53:48
Заказывала в этом магазине первый раз. Осталась очень довольна! Во-первых быстрая доставка, во-вторых всё такое как на фото, даже красивее и в-третьих это мягусинькая ткань, которая не теряет цвет после стирки и свою мягкость. Спасибо!
Наталія Валіахметова 2021-07-22 08:00:19
Товар доставили швидко, брала зі знижкою, переживала за якість, але дарма, якість дуже сподобалась, рекомендую цей магазин 🤗
Євгенія 2021-07-21 05:18:58
Супер магазин! Замовляла не раз, всі речі гарної якості, працюють оперативно! Рекомендую!
Анна 2021-07-20 12:04:59
Замовляла піжами для хлопчика. Доставили васно, ціна актуальна. Одяг гарної якості, хлопцю сподобався. Дякую
Татьяна Мусиенко 2021-07-20 08:19:16
Очень довольна! Все пришло быстро, товар качественный, Благодарю Вас!
Олена 2021-07-16 12:54:09
Замовляла футболки білі з написами по акції виявилися дуже круті, гарної якості
Тетяна Марченко 2021-07-16 12:22:48
Замовляла піжами для дівчинки 10 років. Задоволена якістю товара, ціною, швидкістю обробки замовлення. Думаю, що віднині буду постійним покупцем, оскільки придивилася ще багато чого цікаваго.
Алла Бойко 2021-07-16 12:13:52
Все якісне. красиве, зручне для дитини. Приходить товар швидко. Дуже уважні і чемні менеджери. Дякую!
Марина 2021-07-15 13:49:12
Очень вежливый персонал! Приятно оформлять здесь покупки, хорошие скидки. Хороший интернет-магазин!
Леся 2021-07-13 15:33:23
Сьогодні отримала замовлення. Я просто у захваті!!! Всі товари брала по шаленій знижці, переживала за якість. Але це просто космос! Відхопити такі кльові речі за смішну ціну! Спасибі вам величезне!
Юлия 2021-07-11 22:49:10
Нормальная одежда для малышей, но.. есть несоответствия заказа с картинками на сайте. Заказала малышу песочник ОПРЕДЕЛЕННОЙ расцветки как на картинке (цена завышена, как для такого песочника), но просто очень понравился именно этот цвет, поэтому решила переплатить. И прислали СОВЕРШЕННО НЕ ТОТ ПЕСОЧНИК за те же деньги. Даже не предупредив, что будет другой товар! Было крайне неприятно, так как знай я что будет ТО ЧТО ПРИСЛАЛИ - никогда бы за такие деньги его не заказала.
Наталия 2021-07-09 07:00:12
Довольны покупкой, товар качественный, размер соответсвует, доставка быстрая, рекомендую
Гуща Ольга 2021-07-08 16:07:53
Замовляли Одягайко жилет,розмір 110.Якість непогана,але ще побачимо під час носіння. Якістю обслуговування магазину задоволена.Все вчасно і швидко.
Валентина 2021-07-08 14:06:39
Замовляла одяг для дитини з доставкою в дитячий табір. Все відправили швидко 👍. У таборі адміністратори не знали, кому вручити посилку, зателефонували до менеджерів "Гарної мами" і ті дали мій номер телефона. За це від мене окреме "Спасибі"! Замовляю не перший раз, довіряю і знаю, що тут можна швидко знайти необхідне!
Вікторія Коваленко 2021-07-08 08:20:10
Магазином задволена. Швидка доставка. Гарна якість речей.
Марія Островська 2021-07-06 14:54:10
Дуже задоволена покупками. Опис відповідає дійсності. Якісні речі. Як написано -все відповідає розміру, тканина така сама як в описі вказано. Співробітники магазину швидко відповідають, з кур’єром теж все добре, прибув в чітко вказаний час.
Виктория 2021-07-05 07:34:27
Спасибо огромное за оперативность доставки продукции. Качеством продукции очень довольна. Все супер!!!
Олеся 2021-07-01 22:44:16
Магазином очень довольна. Приятные цены. Хорошие скидки. Обработка заказов происходит быстро. Рекомендую!
Ірина Борсук 2021-07-01 11:40:59
Моя улюблена Garnamama!!! Уже кілька років купую речі для всієї сім'ї у вашому інтернет-магазині. Якістю товару задоволена, обслуговуванням також. Завжди швидко та вчасно. Дуже дякую!!!
Юлия 2021-06-30 17:40:37
Получив посылку, была приятно удивлена. Хорошее качество по приемлемым ценам, а за скидки и акции отдельное спасибо. Я очень довольна. Хороший магазин, рекомендую
Наталія 2021-06-30 06:49:41
Дякую за гарне обслуговування та якісний товар! Все відповідно до замовлення, швидко відправили. Процвітання Вашій компанії!
Наталья 2021-06-25 23:39:18
Очень довольна покупками в вашем магазине!!! Большие скидки, брендовые вещи по доступным ценам!!! Доставка быстрая!!! Магазин рекомендую!!!
Олена 2021-06-24 10:52:09
Магазин рекомендую!!! Все швидко і якісно. Замовлення прийшло вчасно.
Ольга Бабій! 2021-06-22 09:01:39
Мій улюблений інтернет-магазин! Ціни доступні, часто проводяться акції і розпродажі! При поверненні речей, які не підійшли гроші можна зарахувати на рахунок в Garnamama і потім їх використати на нові покупки. Замовлення доставляють швидко! Дякую, Garnamama!!!
Світлана Зайченко 2021-06-22 07:12:16
Замовляли резинові чобітки, після оформлення замовлення відразу зателефонували, наступного дня доставили товар. Рекомендую 10 з 10.!
Юлія 2021-06-19 21:33:36
Замовлення робила вперше, чудова якість товару за приємною ціною. Роботою магазину дуже задоволена, доставка швидка. Дякую!
Julianjab 2021-06-19 20:40:45
Спасибо за полезную информацию. Всем спасибо. Отдельная благодарность пользователю Moderator
Юля Коваленко 2021-06-15 19:10:47
Отличный магазин, все доставили вовремя , цены доступные и акции классные!
Вікторія Байкова 2021-06-11 19:01:32
В котре купую дитячі речі й щоразу задоволена. Асортимент чудовий і на будь-який смак. З Garnamama легко бути Гарною Мамою!
 1 2 3 114 > 

Leave review