Shop Reviews

Every day we work to satisfy your needs. It is thanks to reviews and comments of our customers, we are better.

Customer comments

 1 2 3 92 > 
Кристина 2019-09-17 11:47:31
Заказываю одежду и обувь у " ГарнаМама" постоянно. Покупками очень довольна, сын носит всё с радостью! Обслуживание на высоте! Девочки всегда подскажую, уточнят и оперативно высылают заказ, что очень важно иногда)) Спасибо Вам за хорошую работу!
Ольга 2019-09-17 06:03:36
Я заказала этот товар, размер мне не подошёл. Вернула товар, уже неделю жду возврат денежных средств. Магазин деньги не вернул до сих пор!!!!!! В итоге, ни куртки, ни денег!! Сплошное разочарование в магазине и сервисе!!!! Гарна Мама: Спасибо за Ваш отзыв. Он очень важен для нас. Приносим свои извинения за предоставленные неудобства. Напишите, пожалуйста, нам на почту 365@garnamama.com, номер Вашего заказа, фамилию и контактный номер телефона и наш менеджер по возвратам с Вами свяжется. Мы благодарны Вам за то, что Вы являетесь нашим клиентом. Надеемся в дальнейшем мы Вас не разочаруем.
Світлана Білоголовська 2019-09-16 10:40:10
Вперше від початку покупок в цьому інтернет-магазині мені прийшов не той товар, що я замовляла. Я замовила 11 позицій. І одна позиція прийшла не така, як було замовлено. А саме реглан з іншим малюнком. Напевно вирішили, що таку велику посилку ніхто не перевірятиме при отриманні. А я і не перевіряла, бо вже мала 100% довіру до цього магазину. Тому маю перше розчарування від покупки в "Гарнамама". Сподіваюсь, що мій відгук допоможе отримати знижку, як компенсацію на нове замовлення?!... Тому що мені цей магазин подобається.Замовляю не вперше вже на цьому сайті. Товар нормальної якості. Досить зручно купувати тут. Швидка доставка. Гарна Мама: Дякуємо за Ваш відгук. Він дуже важливий для нас. Приносимо свої вибачення за надані незручності. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Ваше звернення було передано постачальнику товару для підвищення якості обслуговування клієнтів. У разі, якщо Вам прийшов товар неналежної якості, для здійснення обміну або повернення напишіть, будь ласка, нам на пошту 365@garnamama.com, номер Вашого замовлення, прізвище, причину повернення товару та фото-підтвердження. Менеджери зателефонують Вам для узгодження даного питання. Дякуємо. Ми вдячні Вам за те, що Ви є нашим клієнтом. Для нас дуже важлива Ваша думка. Сподіваємося надалі ми Вас не розчаруємо.
Екатерина 2019-09-15 14:17:14
Скажите, пожалуйста, когда будет обновление обувного ассортимента? Гарна Мама: Благодарим за проявленный интерес к нашему интернет-магазину. Мы регулярно получаем поставки товара. Следите за обновлениями на нашем сайте. Спасибо, что Вы с нами!
Ольга 2019-09-15 11:18:56
Очень понравился сайт! Быстрая доставка, вещи качественные, цены доступные! Очень довольна! Спасибо
Таня 2019-09-14 17:12:21
з магазином я співпрацюю напевно років чотири, сину 6. За цей час я купую одяг лише у Гарній мамі, мене влаштовує асортимент, він дууууже різноманітний, деякі речі можливо і ексклюзивні. Менеджери привітні, ввічливі, дають вичерпну відповідь. На будь яку кількість дзвінків, завжди ввічлива відповідь. Молодці!Спілкуються українською мовою, мене дуже тішить. З кожним роком спостерігаю розширення асортименту магазину. Так тримати. Ви, Гарна мама, найкращий інтернет-магазин.
Екатерина Скляренко 2019-09-13 16:02:18
Магазин отличный, единственное что огорчает, так это маленький ассортимент ТМ ОВЕН, особенно для мальчиков, у этого производителя реально крутые и качественные вещи. Гарна Мама: Спасибо Вам за обратную связь. Мы обязательно учтем Ваши комментарии в усилении качества работы нашего интернет-магазина. Спасибо, что Вы с нами. приятных Вам покупок!
Nemesh Anna 2019-09-13 12:36:27
Робила замовлення на сукню і блузку доньці , обома речами задоволена, обслуговування магазину як завжди на висоті.
Наталья Мирза 2019-09-12 08:42:33
Спасибо за быструю доставку и за вещи отличного качества!
Татьяна 2019-09-10 09:48:19
Однозначно рекомендую интернет магазин garna mama! Качество товара отличное. Цены приемлемые. Обслуживание на высоте - быстро и качественно! Посылку получили в кротчайшие сроки. Остались довольны покупками в garna mama.
Дарина 2019-09-07 20:30:32
Якісні речі, зручна доставка, демократичні ціни, багато акційних пропозицій приходить на пошту. Повернемось сюди ще не раз :)
Наталья 2019-09-06 21:41:47
Заказывала впервые на вашем сайте ребенку вышиванку и осталась очень довольна качеством и приемлемой ценой. Менеджер Марина очень профессионально и компетентно помогла решить вопрос с доставкой за что огромное вам спасибо! Буду теперь всем рекомендовать ваш магазин!
lena.pryadka 2019-09-06 15:38:16
Быстрая доставка, качественный вещи.
Наталія 2019-09-05 10:23:10
Хороші та якісні речі, зручний кабінет на сайті та швидка доставка. Дякую
Зернина Юлія 2019-09-05 07:09:14
Чудові, якісні речі. Бездоганне обслуговування. Всім задоволена! Дякую
Анна Троицкая 2019-09-05 07:08:46
Осталась очень довольна! Ребенок не любит ходить по магазинам, у него начинается паника, когда нужно переменять кучу вещей, но зная размеры ребенка можно быстро заказать все вещи к школе за пол часа и не тратить выходной день и нервы на мучительные поездки! Обработка заказа и доставка очень оперативная, качество вещей тоже понравилось! Спасибо!
Любовь 2019-09-04 20:11:55
спасибо за оперативность. Качество товаром-отличное
Алла 2019-09-04 11:21:55
Декілька разів робила тут замовлення - лише приємні враження. Останнього разу купувала доньці блузочку у школу - така стильна і цікава. Шкода, що на дорослих таких немає - сама б таку носила)) Дякую магазину за оперативну доставку.
Юлия 2019-08-30 13:00:30
Спасибо за Вашу работу - все четко, оперативно, вежливые консультанты. Всем довольна, рекомендую!)
Алена 2019-08-29 07:37:16
Вещи классные, качество супер!!!
Валентина Брагнюк 2019-08-28 14:15:36
В цьому магазині одіваю своїх внуків. Одяг гарної якості , доставка швидка, мененджери дуже приємні, всім задоволена, рекомендую всім даний магазин
Марина Розенбуш 2019-08-28 13:17:02
Користуюсь магазином вже декілька років. Всі речі відмінної якості, зручно вибирати і замовляти, хороші ціни і доставка. Цього разу у мене виникли особисті складнощі із тим щоб вчасно забрати посилку з нової пошти, і менеджери магазину допомогли владнати ситуацію. Дякую за висококласний сервіс!
Анна 2019-08-28 11:21:59
Уже пол года одеваю своих деток в вашем магазине и как всегда: качество одежды на высшем уровне, размеры актуальны и выгодные цены. Единственное убедительная просьба👏 в случае если товар клиентом заказан и оплачен и в силу каких-то обстоятельств идет задержка отправки товара- в любом виде (звонок или сообщение) известить о данной ситуации,так как вы выставляете переживать :все ли верно сделано и оплачено при заказе товара 😳 Гарна Мама: Спасибо за Ваш отзыв. Он очень важен для нас. Мы обязательно учтём ваши пожелания в усилении качества работы нашего интернет-магазина. Приятных Вам покупок!))
Юлія Чибис 2019-08-28 08:11:56
В цьому магазині одягаю своїх донечок вже років 6. Гарна якість, розміри відповідають. Хочу відмітити упаковку товару, кожна річ складена та запакована окремо . Доставка швидка, є можливість повернути товар чи обміняти. Додаткові подарунки на дні народження дітей при реєстрації на сайті - приємні бонуси. Рекомендую
Алла 2019-08-27 08:30:14
Задоволена всіма речами які замовляла . Якість гарна , менеджери дуже приємні , доставка оперативна . Буду ще щось замовляти !!! Успіхів і процвітання Вам!!!
Людмила 2019-08-24 11:13:51
Дуже подобається. Речі якісні!!! Обслуговування гарне, доставка швидка. Постійні знижки.
Анна Деркач 2019-08-22 23:01:22
дуже задоволен дитячими речами. Замовляла штани і зимовий комбінезон. Все відмінної якості! Дякую за такі речі!
Ирина Корчинская 2019-08-21 08:36:41
Я довольна покупками, менеджеры приятные, товар хороший, обмен возможен, меня все устраивает, 70 % вещей для ребенка покупаю здесь
Катихіна Ольга 2019-08-20 13:49:08
Чудовий магазин!!! Клієнтоорієнтованість на вищому рівні, в неділю зробила замовлення, в той же день зателефонували, хоча завжди це вихідний день...на наступний день кур"єр приніс замовлення, сама менеджер порадила доставку кур"єром , а не на віддлення Нової пошти! Я в захваті!!! Дякую Вам за працю!!! Все на найвищому рівні))) Побільше Вам вдячних клієнтів))))
Вишневська Катерина 2019-08-20 10:08:45
Дякую ! дитячі речі чудової якості , дуже зручно оформлювати заказ ! сподіваюсь на подальшу співпрацю ! успіхів вам !
 1 2 3 92 > 

Leave review