Shop Reviews

Every day we work to satisfy your needs. It is thanks to reviews and comments of our customers, we are better.

Customer comments

 1 2 3 95 > 
Катерина 2019-11-20 09:29:46
Дякую за білизну і чобітки для дитини! Носить гарно, любить свою нову маєчку:) Буду замовляти у Вас ще!
Анна Боярина 2019-11-19 07:26:35
Купувала річ для своєї хрещеної доньки, за замовчуванням її мами. Мамі дуже сподобалось, а я вдячна за сервіс і швидкість!
Янина 2019-11-18 21:42:08
Спасибо за качественный товар. Как всегда быструю доставку. Все подошло. Покупкой довольны.
Ольга Моисеева 2019-11-15 09:08:56
Спасибо всем за товар и обслуживание и приятные скидки. Еще раз убедилась, что вы лючшие. Моя внучка уже 11 мес. носит ваши изделия и очень довольна. Всем вас рекомендую.
marina green 2019-11-12 12:08:35
обожаю хлопковое белье с кружевом на попе,под одеждой оно не видимо и комфортное! если и увеличивать ассортимент то в этом направлении!! благодарю за быструю доставку, все дошло, качество тестирую, пока все ок!
Инна 2019-11-12 12:05:19
Платье подошло по размеру, ткань приятная на ощупь, дочери понравилось. Заказ пришел оперативно.
Марина Панасенко 2019-11-12 08:43:50
Вже не перший раз звертаюсь до магазину Garnamama за одягом для своєї принцеси і як завжди Ви на висоті. Обслуговування, якість товару та великій вибір товару. Дякую
Антоніна Кит 2019-11-08 08:35:52
Дякую магазину Garnamama за виконане замовлення. Все сподобалось і підійшло.
Бондарчук Надія 2019-11-08 07:12:32
Мені ваш магазин рекомендувала колега і відтепер коли в мене народилась внучка це мій найулюбленіший магазин. Товари дуже якісні і за гарну ціну, постійно діють знижки на якісь види товару. Я теж розказала про цей магазин своїй дочці , яка теж замовляє у вас. Дуже вдячні магазину за співпрацю. Рекомендую всім!
Вита 2019-11-07 17:41:24
Качество товаров прекрасное. Скидки приятно порадовали. Сервис Гарнамама на высоком уровне. Спасибо
Ольга 2019-11-07 08:07:13
Колготки качественные, тёплые, не садятся после стирки. Рекомендую.
Олена 2019-11-06 11:30:53
Якісні речі, швидка доставка, помірні ціни.Дякую!
Наталья Капитонова 2019-11-05 17:54:53
Мне нравится делать заказы на этом сайте. Не возникает проблем ни с отправкой, ни с доставкой. Информация поступает вовремя. При выборе размеров и качества -все соответствует заявленным и цена-оптимальная.
Елена Филимонова 2019-11-05 17:35:45
Делала заказ впервые.Очень довольна.Спасибо вам большое за качественно выполненную работу.
Наталя Ковальчук 2019-11-01 13:41:16
Доброго дня. Замовляю у вас одяг для дитини від її народження. Хочу відзначити якісну роботу інтернет-магазину. Позитивним є те, що асортимент постійно розширюється. Маю побажання стосовно верхнього одягу. Так як в мене дівчинка, іноді є потреба в дуже святкових нарядах, а саме кашемірових пальтах. Бажаю успіху у вашій роботі!
Мария Мягкова 2019-11-01 08:47:51
Почти 2 года заказываю вещи для своих двух мальчиков на этом сайте. Качеством товара довольна, доставкой тоже, скидки хорошие, к Дню рождения крох тоже скидки - это радует) Буду заказывать товары дальше. Буду рекомендовать всем знакомым мамочкам)
Елена Коваленко 2019-10-31 12:25:32
Замовляючи для дівчаток речі, я ні разу не прогадала з якістю виробу та розміром. на сайті пишеться достовірна і чітка інформація, за що велике дякую ( не треба звонити, уточняти і т.д). З доставкою теж нІколи не було затримок. Дякую!
Чербаева Елена 2019-10-31 07:59:58
Замовляла вперше. Цікавий асортимент, швидка обробка замовлень, якісний товар. Дуже задоволена, рекомендую до співпраці.
Наталья 2019-10-30 18:49:14
Пижама супер! Светится ярко! Ребенок счастлив! Garnamama как всегда на высоте! Спасибо!))))
Елена 2019-10-26 09:32:38
Делала заказ впервые. Очень долго изучала ваш сайт. Могу сказать, что не пожалела и осталась очень довольна. Во-первых очень быстро обработали и отправили заказ, во-вторых ответили на миллион моих вопросов, в -третьих качество одежды очень хорошее. Свитер с глазками это вообще любовь, такой мягкий. Ребенок в восторге от обновок. Спасибо вам большое за качественно выполненную работу. Вы обрели еще одного постоянного клиента. Спасибо!
Шевченко Тетяна 2019-10-25 20:11:59
Замовляю товари для дітей 2 роки.Рекомендую!Дуже якісні речі,приємні знижки.
Виктория 2019-10-25 11:45:22
Спасибо, все соответствует описанию!Доставка и сервис на высшем уровне!
Маргарита 2019-10-22 08:05:25
Заказывала первый раз и осталась довольна. Заказ прислали быстро
Олена Бочкар 2019-10-22 06:16:53
Найкращий дитячий iнтернет -магазин! Асортимент, цiни, обслуговування - все чудово! Дякую i рекомендую всiм!!!!
Войтюк Ірина 2019-10-21 09:59:55
Я теж задоволена роботою магазину-замовлення надходять швидко,одяг якісний, не все дешево, але вибір є) Дякую!!!!!
Алла 2019-10-21 08:15:46
Всіма речами задоволена , замовляю не перший раз і буду замовляти надалі.
Резник Ольга 2019-10-18 19:37:47
Найкращий інтернет магазин!!! Беру одяг та взуття синові вже два роки, якість бомбезна, постійні знижки і бездоганний сервіс. Дуже дякую за професіоналізм!!!!!
Корнілова Ольга 2019-10-18 16:59:09
Почала замовляти недавно. Дуже задоволена якістю дитячого одягу і оперативністю доставки. Ввічливе обслуговування. Рекомендую!
Ірина Кубрак 2019-10-16 07:44:37
Замовляю вже років з 4. Реально гарні, якісні речі. + приємні бонуси до дня народження...Дуже швидко, грамотно, безвідмовно. Повернення коштів теж без проблем. Дякую магазину і співробітникам за сервіс.
Сергей 2019-10-15 13:06:28
Не перший раз замовляю товари для дитини - кожного разу вдячний за якість товару та роботу магазина! Дякую!
 1 2 3 95 > 

Leave review