Відгуки про магазин

Щодня ми працюємо, щоб задовільнити Ваші потреби. Саме завдяки відгукам та коментарям наших клієнтів, ми стаємо кращими.

Коментарі клієнтів

 1 2 3 107 > 
Тетяна 2020-11-28 07:06:02
Покупаю уже 5 лет, с рождения дочки. Она с удовольствием носит, а я с удовольствием выбираю. Очень-очень-очень хороший магазин, прекрасное обслуживание. Всем очень рекомендую.
Anastasiya Belik 2020-11-26 12:17:03
Купила курточку ребёнку на зиму. Пуховик. Довольна всем. Модненько, качественно, тепло. Спасибо огромное! Единственное - работа операторов весьма небыстрая, обратный звонок ждала очень долго. Потом долго ждала реквизиты для оплаты, пока сама не позвонила.
Валентина 2020-11-26 07:00:06
Хороший магазин. Менеджеры доброжелательные. Возврат без проблем. Бывают хорошие скидки. Рекомендую данный магазин.
Євгенія 2020-11-25 07:32:59
Я вже 5 років з магазином "Гарна мама". Тільки позитивні емоції від покупок. Якісні товари, відмінний сервіс. Успіхів Вам і процвітання!
Тетяна Карбулецька 2020-11-24 16:16:14
Замовлення робила вперше. Задоволена отриманими речами. Якісні.Гарні. Обслуговування на вищому рівні. Замовлення оброблено швидко. Дякую.
Наталя 2020-11-24 12:28:26
Вже не вперше роблю замовлення на цьому сайті. Дуже задоволена. Якість хороша,цінова політика теж тішить, великий асортимент товару. Дуже дякую за хорошу роботу.Так тримати!
Наталья Оксак 2020-11-24 08:52:57
Отличный магазин! Рекомендую! Больше года делаю покупки для всей семьи. Хорошее качество, приятные цены, вежливые операторы, быстрая доставка. Персоналу - здоровья, магазину - процветания! Спасибо Вам за работу!
Мирослава Швецова 2020-11-24 08:28:36
Замовляю достатньо часто. Якістю товарів і рівнем обслуговування задоволена. Дякую)
Илона Князик-Задорожная 2020-11-23 08:38:20
Покупала набор - детскую шапочку и снудик, серого цвета. Написано для девочки, но мі взяли для мальчика. Отлично все подошло,смотрится идеально, качество соответствующее. Очень благодарна магазину за быструю связь, соответствие заказанного товара характеристикам на сайте и ожиданиям.Спасибо отдельное менеджерам)))
Алина 2020-11-21 16:13:22
Большой выбор товара, бывают очень классные скидки и акции. Но отправка заказа уж очень длительная, с момента заказа и до отправки его на новую почту проходит всегда дня три-четыре, а до ролучения в руки - неделя, если не больше.
Олена Панасюк 2020-11-20 08:57:25
Двічі робили замовлення на сайті "Гарнамама"! Всім задоволені і неодмінно будемо замовляти іще! Якість - супер, ціни - супер, відношення персоналу до роботи і оперативність у зборі і відвантаженні замовлення - супер! Дякуємо Вам!))))
виктория виктория 2020-11-20 05:41:19
Отличная пижамка.
Наталя 2020-11-20 01:55:34
Замовляю не вперше і як завжди задаволена якістю . Дякую за гарні пропозиції і швидку доставку!
Зелінська Наталя 2020-11-19 00:43:53
Я уже як рік замовляю у ТОВ "Гарна мама" одяг для дітей, і мені подобається з ними співпрацювати. Останнім часом передаю перевагу у них таким брендам як Garnamama і Fox is Roll Art, дуже подобається їх якість, кольорами і тканнина. Раджу замовляти та співпрацювати з ТОВ"Гарна мама", та віддавати їй перевагу в усьому.
Сергей 2020-11-18 20:07:32
Дякую за оперативність. Замовлення обробили швидко. Товар якісний, задоволені.
Наталя 2020-11-18 09:40:02
Вже кілька разів купляла у цьому магазині, приємно що в асортименті є наші виробники, з гарною якістю і хорошими цінами. Залюбки замовлятиму ще :)
Супрун 2020-11-18 07:51:15
Все сподобалось і товар і обслуговування!!! Все швидко та якісно.
Алина Коломоец 2020-11-17 08:15:12
Очень классный магазин. Быстрая работа. Без лишних вопросов. Я довольна и товаром и магазином. Буду заказывать еще!
Лілія Осичнюк 2020-11-17 07:38:47
Магазин працює добре, все доставлено вчасно, якість товару хороша. Купувала товари зі знижками.
Шматко Ольга 2020-11-15 22:00:33
Большое спасибо, "Гарна мама"! Очень классный магазин!Ассортимент, качество и цены товара отличные (заказывала пижамы)! Обработка и доставка заказа быстрая. Рекомендую!
Юлия 2020-11-15 17:16:55
Работой магазина довольна, качество купленых оваров хорошее, проблем не возникало. Рекомендую!
Ірина 2020-11-14 10:21:25
Чудовий магазин, великий вибір якісних товарів, швидка доставка, Дякую!
Юлія 2020-11-13 16:28:05
Купую в цьому магазаині вже років 6. Дуже зручний сайт, гарні якісні фото. Подобається можливість повернення чи обміну, а також акції до дня народження.Рекомендую
Анастасія 2020-11-13 05:59:13
Я вже багато разово купляю одяг для своєї малечі. Дуже задоволена швидкістю та оперативністю спеціалістів магазину Гарна Мама. Часто є акції, промокоди і подарунки, що подобається мені. Одяг просто супер, якість відмінна?)))) Рекомендую магазин Гарна Мама!!!!
Zoriana 2020-11-12 21:12:29
Вперше замовила в цьому магазині і залишилася дуже задоволеною. Замовлення прийшло швидко, одяг гарної якості. Порадила друзям і сама буду купувати ще)
Ольга Тишина 2020-11-12 12:13:23
Спасибо за ваш труд. Пижамки супер, светиться очень долго, приятные к телу, ребенок не хочет снимать. Мега быстрая отправка.
Яна 2020-11-12 11:47:47
Очень удобно, что много брендов в одном месте! Менеджеры отвечают быстро. Неудобств в пользовании сайтом или в обслуживании не заметила. Все отлично) спасибо!
Ольга Деревинська 2020-11-10 08:39:00
Дійсно якісні речі. Покупками, як завжди, задоволена.
Юлія 2020-11-10 08:22:45
Покупала летние платья по скидкам и зимнюю куртку. Все отличного качества, размеры и цвета соответствуют, моментальный отклик на заказ, быстрая доставка. Огромное спасибо за работу!!! Удачи и процветания!))
Вікторія Дика 2020-11-09 11:13:34
Купляю у цьому магазині вже 4 роки. Товари гарної якості. Доставка 2-3 дні. Є предоплата прямо на сайті, що дуже зручно. Одного разу я загубила промокод, то оператор колцентру мені його відновив прямо на сайті у кошику з покупками
 1 2 3 107 > 

Залишити відгук